Vergelijk ik hier alle autoverzekeringen?

De vergelijker op deze website neemt de belangrijkste autoverzekeringen mee, maar niet allemaal. Alleen gerenommeerde verzekeraars die autoverzekeringen aanbieden met degelijke polisvoorwaarden worden meegenomen in deze vergelijker. Zo loopt u niet het risico in zee te gaan met slechte verzekeraars. U heeft met deze vergelijker uiteraard ook zelf nog alle ruimte om een keuze te maken tussen verschillende verzekeraars.

Verschillende verzekeraars
De verzekeraars die o.a worden meegenomen in de vergelijker op deze website zijn OHRA, Zelf, Univé, Delta Lloyd, Route Mobiel, Onno Onna, Verzeker Uzelf, WitGeld.nl en Aon Direct. Bij al deze verzekeraars kunt u zowel de standaard WA-verzekering, de WA-verzekering casco en een allriskverzekering afsluiten. Ook kunt kiezen voor verschillende hoogtes van het eigen risico.

In de vergelijker geeft u zelf aan wat voor autoverzekering u wilt afsluiten. Met de gegevens die u opgeeft, wordt bepaald voor welke autoverzekeraars u in aanmerking komt. Niet alle verzekeraars zijn soms geschikt bij het type autoverzekering dat u wenst. U krijgt na het invullen van de gegevens alleen de verzekeraars te zien waarbij u in uw situatie een autoverzekering kunt afsluiten.

Vergelijken alle autoverzekeringen
Met de vergelijker op deze website vergelijkt u verschillende autoverzekeringen in eerste instantie op prijs. De hoogte van de premie is uiteraard belangrijk voor uw uiteindelijke keuze, maar wij raden u aan ook de voorwaarden van de verschillende autoverzekeringen goed door te nemen. Wanneer u met onze vergelijker autoverzekeringen vergelijkt, vindt u onder de prijs van de premie de knop “Bekijk”. Deze knop verwijst u door naar de website van de verzekeraar. U kunt hier direct de verzekering afsluiten, maar ook meer informatie opvragen over de autoverzekering.

Tussen de voorwaarden van de WA-verzekeringen van verschillende verzekeraars zitten maar weinig verschillen. De verschillen kunnen groter zijn wanneer u WA casco- of allriskverzekeringen van verschillende verzekeraars met elkaar vergelijkt.